Yhteystiedot  

Lakumesta Oy
Hemmintie 3
45720 Kuusankoski

Puh. 05 379 1643

lakumesta@lakumesta.fi

 

 

 

 

Edustajat

Satakunta /Helsinki/Uusimaa
Janne Pelkonen puh. 045 230 0822

Keski-Suomi
Jouko Lahtinen puh. 0400 648 888

Lounais-Suomi
Janne Pelkonen puh. 045 230 0822

Lakumesta Oy:n Tietosuojaseloste >>

Makeisten valmistus Kuusankoskella vuonna 1995 oli ajautua tilanteeseen, jossa jo suosituksi tulleet makoisat lakritsan, toffeen ja marmeladin valmistus oli loppua silloisen yrittäjän lopettamisaikeiden vuoksi. Silloisilla työntekijöillä oli alalta jo pitkälti osaamista valmistuksessa ja jonkin verran markkinointikokemusta.

Tilanne kehittyi vuoden 1995 loppupuolella siihen, että työntekijät ostivat koneet, laitteet ja reseptit. Tästä käynnistyi prosessi uuden yrityksen perustamiseksi. Asioiden selvittyä Urpo Kunnasluoto, Erkki Vänttinen, Janne Mauno ja Marko Rantala aloittivat toiminnan ja silloin aloitettiin valmistamaan makeisia hyvällä maulla.


Toimitusehdot

Hinnat

Kaikki hinnat ovat ALV 14%, toimituskulut sopimuksen mukaan, yli 350 € toimitukset rahtivapaana.

Maksutavat

Tilaa tuotteet ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Maksu tapahtuu laskulla, joka toimitetaan Asiakkaalle tilauksen mukana ja maksuaikaa on neljätoista (14) päivää laskun päiväyksestä. Maksun myöhästyessä perimme maksukehoituksen ja viivästyskorkoa korkolain mukaan. Kaikki toimitetut tuotteet ovat Lakumesta Oy:n omaisuutta kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

Toimitus

Toimitus tapahtuu Kaukokiidon kautta tai Asiakkaan sopimuksen mukaan.